YEAH!

Jag fann det oerhört roligt att jag bara gick in och skrev ett inlägg som alla andra, sådär ett halvår efter att jag skrev senast! Men det var det ju tydligen ingen annan som gjorde så strunt samma, jag hatar er :@

 

Anywho, anledningen till att jag skriver just nu, är väl en gnutta undanflykt och en mindre gnutta uttråkning. Vad är det jag undanflyr!? Min B-uppsats. Sista sakerna att göra, och jag skjuter upp det ungefär 15 minuter till för att sedan ta tag i det en sväng och göra varenda mening till en glädje som bara går att hitta hos hannibal efter en munsbit. Men det här bryr ni ju såklart er inte om… ni vill ju bara veta

 

Vad i hela världen är det som ligger under din säng anton!?

 

Det ska jag allt berätta för er. Det är allt en livrädd kinesisk nakenhund som ligger under min säng. Jag skulle nämligen gått ut med den för ungefär 40minuter sedan, men det är ju helt ofantligt omöjligt eftersom jag inte får ut den från sängen.

 

tramshund!




2011

Igår så åt jag en mycket bra frukost, en av de bästa för att vara helt ärlig. Och nu ställer ni alla självfallet frågan ”vad i hela världen var det som skiljde denna specifika frukost från samtliga andra frukostar man i normala tråkiga fall brukar unna sig?”. Och det finns faktiskt, som ni nu nog förstår, en ganska liten men ack så viktig skillnad. Med liten, i detta fall, så pratar jag enbart om skillnadens fysiska storlek, ty dess emotionella och spirituella skillnad från den normala frukosten är gigantisk.

 

Jag åt, till frukost, inget mindre än…. Fiskpaj!

 

Tro det eller ej men jag fick faktiskt i jul klapp av min fasansfullt trevlige flickvän bland annat en sprojtans äkta fiskpaj, bakad efter mitt egna recept! Vill ni också äta en extraordinär frukost? Såhär går man tillväga för att baka din egna fiskpaj:

 

• Förbered en pajdeg, smöra form och lägg ut botten
• Tina fiskpinnar
• Plocka fram baconstrimlor
• Linda (inte namnet) in fiskpinnarna i bacon
• Lägg de baconinlindade fiskpinnarna i formen och täck över med pajdeg
• Lägg in i ugnen 225grader tills degen vidtagit en gyllenbrun färg

• Njut

 

Och njöt, det var vad jag gjorde!



RSS 2.0