2011
Igår så åt jag en mycket bra frukost, en av de bästa för att vara helt ärlig. Och nu ställer ni alla självfallet frågan ”vad i hela världen var det som skiljde denna specifika frukost från samtliga andra frukostar man i normala tråkiga fall brukar unna sig?”. Och det finns faktiskt, som ni nu nog förstår, en ganska liten men ack så viktig skillnad. Med liten, i detta fall, så pratar jag enbart om skillnadens fysiska storlek, ty dess emotionella och spirituella skillnad från den normala frukosten är gigantisk.
Jag åt, till frukost, inget mindre än…. Fiskpaj!
Tro det eller ej men jag fick faktiskt i jul klapp av min fasansfullt trevlige flickvän bland annat en sprojtans äkta fiskpaj, bakad efter mitt egna recept! Vill ni också äta en extraordinär frukost? Såhär går man tillväga för att baka din egna fiskpaj:
• Förbered en pajdeg, smöra form och lägg ut botten
• Tina fiskpinnar
• Plocka fram baconstrimlor
• Linda (inte namnet) in fiskpinnarna i bacon
• Lägg de baconinlindade fiskpinnarna i formen och täck över med pajdeg
• Lägg in i ugnen 225grader tills degen vidtagit en gyllenbrun färg
• Njut
Och njöt, det var vad jag gjorde!
alltså. fy.
jag började med ett leende så stort och det hela slutade med att jag rynkar näsan värre någonsin.
gillar att det verkar som att jag stalkar dig, fast det typ är första gången på åtminstonde två månader ( kanske ) jag kollar på din blogg, och att du har lagt upp ett inlägg.
fast.. bacon+deg+fiskpinnar?
Det var det värsta....... Kan det ha varit gott?